Hatodik áruházát nyitotta meg az Aldi Debrecenben

A vidéki nagyvárosok közül itt található a legtöbb Aldi-egység. Az üzletnyitással 20 új kereskedelmi munkahely jött létre, így a vállalat mára több mint 140 munkavállalónak biztosít stabil megélhetést Debrecenben.
Aldi

Debrecen dinamikusan fejlődő nagyváros, ahol a vállalat eddig öt üzletével volt jelen, de a kiemelkedő vásárlói érdeklődésnek köszönhetően hálózatának bővítése mellett döntött, és a sűrűn lakott Vénkert városrészben, a Dózsa György utca 20. szám alatti ingatlan épületében alakította ki legújabb, immár hatodik áruházát, amely átfogó felújítási munkálatokat követően várja a vásárlókat – olvasható a cég közleményében.

Az új áruház forgalmas utak találkozásánál található, így nem csupán a környéken élő, gyalogosan vagy kerékpárral érkező vásárlók számára biztosítja a könnyű megközelíthetőséget, de a tömegközlekedést választók számára ideális fekvésű: a villamos- és buszmegálló is csupán néhány perc sétatávolságra érhető el.

Aldi

A vásárlói igények magas szintű kiszolgálása érdekében a tágas alapterületű, jellegzetes homlokzatú, korábban más közismert kiskereskedelmi egységnek otthont adó ingatlant az Aldi legújabb dizájnja szerint alakították ki.
A vállalat ezen üzletébe is visszaváltó automatát telepített: a berendezés az üzleten kívülről, a Sinay Miklós utca felől közelíthető meg, és a vásárlók egyszerre két bedobónyíláson válthatják vissza a szelektíven gyűjtött, nem újratölthető palackokat.

„A nap fogása” szlogen alatt bevezetett új intézkedés jegyében a látványpékségekben az előző napi záráskor megmaradt pékárukat bezacskózva, 50%-os kedvezménnyel lehet megvásárolni másnap délig, és a szépséghibás zöldségek, gyümölcsök is csomagokban, 30–50%-os kedvezménnyel vehetők meg.

Aldi

Felelős vállalatként az Aldi országszerte támogat különböző szervezeteket és intézményeket. A debreceni nyitással egyidejűleg az üzletlánc konyhai eszközöket és higiéniai termékeket adományoz a helyi óvodának - tájékoztatott a vállalat.

Ezt tartalmat minden olvasónk elérheti. Ha összes írásunkat olvasni szeretné, legyen előfizetőnk! Előfizetéshez kérjük kattintson ide.