AZ OLVASÓ ÍRJA

Korrekció a Tócópiacon

„Eltervezték”, most kiegészítik.
Kála

„A pompával járó ünnepi átadás után bő egy évvel már üvegezik is a tócóskerti piac korábban - szándékosan vagy igénytelenség miatt - körben kihagyott felső falrészét” – írta fotóihoz Kála.

A piacot használó árusok és vásárlók sokat panaszkodtak amiatt, hogy az üvegfal felett körben szabad bejárása volt a szélnek, a hóviharnak, a nyári viharok esőzuhataga is onnan árasztotta a piacot, zordabb téli napokon megfagyott az asztalokra kitett áru, kánikulában kidőltek a piacozók. A piaccsarnok építésére 200 millió forint uniós forrást nyert Debrecen, 50 millió forintot pedig az önkormányzat biztosított a beruházáshoz – nyilatkozta az átadáskos a polgármester.

Kála
Kála

***

Köszönjük a fotókat! Másokat is biztatunk, ha van a debreceniek érdeklődésére számot tartó képük, felvételük, észrevételük, akkor osszák meg velünk, küldjék el ide: szerkesztoseg_KUKAC_debreciner_PONT_hu ! A beküldők inkognitóját tiszteletben tartjuk.

AZ OLVASÓ ÍRJA rovatunk további publikációi itt találhatók.

HÁRMAN FOGUNK ÖRÜLNI, ha a Debreciner online újságunk előfizetését adja karácsonyi ajándékba! Ő, akit megajándékoz, Ön, aki megajándékozza. És mi, a Debreciner szerkesztősége. Ide kattintva lehet előfizetni a Debrecinerre. Köszönjük!

Ezt tartalmat minden olvasónk elérheti. Ha összes írásunkat olvasni szeretné, legyen előfizetőnk! Előfizetéshez kérjük kattintson ide.