Most először kapta meg állami részvénytársaság

A Hajdú-Bihar megyében is jelen lévő Tiszamenti Regionális Vízművek Zrt. nyerte el idén Jász-Nagykun-Szolnok megye legjobb vállalata címet.

Az elismerés azért különösen figyelemreméltó, mert most először kapta meg állami tulajdonú részvénytársaság e rangos díjat. Ahogy a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Kereskedelmi és Iparkamara pénteki, szolnoki ünnepségén elhangzott: az elismerés azt mutatja, állami cég is működhet jól és innovatívan.

A TRV hat megyében, 700 ezer emberhez juttat el egészséges ivóvizet, emellett a mezőgazdaság és az ipar vízigényét is kiszolgálja. A legtöbb öntözővizet éppen Hajdú-Bihar megyében adja.

A TOP 50 díjátadón Varga Mihály pénzügyminiszter is részt vett, aki az elmúlt év gazdasági változásairól beszélt. Kiemelte: hazánk gazdasági növekedése az idei év első kilenc hónapjában 5,1 százalékos volt, az utolsó negyedévben 4,8 százalékot várnak. Ez több, mint háromszorosa az európai átlagnak.

Bakondi Patrik vezérigazgató a miniszterrel
Tiszamenti Regionális Vízművek

(A Tiszamenti Regionális Vízművek közleménye.)

Ezt tartalmat minden olvasónk elérheti. Ha összes írásunkat olvasni szeretné, legyen előfizetőnk! Előfizetéshez kérjük kattintson ide.