A SZEMEDNEK HIGGY!

A politikus az az ember, aki lefotóztatja magát, amikor adakozik

Kósa Lajos országgyűlési képviselő (Fidesz) négy szatyor ajándékot vitt a debreceni rászorulóknak, illetve a karitatív gyűjtőládába. Tévéstáb, fotósok, médiamunkások várták a kormánysajtótól.

Természetesen maga Kósa Lajos a saját közösségi oldalán is beszámolt – több fotóval – arról, hogy tartós élelmiszert és édességet vitt a debreceni főtéri gyűjtőládához. Nyilván azért hívatta oda a kormánypárti debreceni sajtó munkatársait, hogy személyes példamutatásával, példájának nagy nyilvánosság előtti népszerűsítésével ösztönözze adakozásra Debrecen népét. Itt látható az önkormányzati média beszámolója, itt pedig a megyei napilapé.

Kósa Lajos adakozik
Facebook

Kósát megelőzően már vitt oda élelmiszert Pósán László szintén debreceni országgyűlési képviselő (Fidesz), erről a történésről is készültek fotók, akkor is ott volt a közpénzen működő debreceni média stábja.

Pósán László adakozik
Facebook

Járt ott Papp László polgármester és az egész debreceni fideszes önkormányzati frakció is egyenszatyrokkal, amint az Papp közösségi oldalán megörökíttetett.

Papp László és a Fidesz-frakció adakozik
Facebook

Debrecen főterén - a mindenki karácsonyfája mellett - december 22-ig, azaz máig várják az adományokat.

A SZEMEDNEK HIGGY! rovatunk korábbi publikációi itt láthatók.

HÁRMAN FOGUNK ÖRÜLNI, ha a Debreciner online újságunk előfizetését adja karácsonyi ajándékba! Ő, akit megajándékoz, Ön, aki megajándékozza. És mi, a Debreciner szerkesztősége. Ide kattintva lehet előfizetni a Debrecinerre. Köszönjük!

Ezt tartalmat minden olvasónk elérheti. Ha összes írásunkat olvasni szeretné, legyen előfizetőnk! Előfizetéshez kérjük kattintson ide.