Ismét a TÖMB bizonyult a legjobbnak

„A tisztaság legyen mindenki számára elérhető!” – hirdeti a takarító cég, ami most éppen egy debreceni iskola energetikai korszerűsítését nyerte el.
„Eredményes lett az önkormányzat által a Debreceni Bocskai István Általános Iskola épületének energetikai korszerűsítésére kiírt közbeszerzés. A Közbeszerzési Értesítőbe feltöltött eredménytájékoztató szerint a munkát az öt ajánlattevő közül a hajdúböszörményi székhelyű TÖMB 2002 Szolgáltató Kft.- nyerte el bruttó 457 millió forintos ajánlatával.” Írta tegnap a debreceni önkormányzati hírportál, a Dehír.

A cégről számos cikk jelent meg a sajtóban az utóbbi években

A TÖMB igen szorgalmasan vesz részt közbeszerzéseken, de versenyezni nem szeret. És erre nincs is nagyon szüksége, mivel feltűnően sokszor marad vetélytárs nélkül a közbeszerzési pályázatokon, amiket aztán meg is nyer. Különösen gyakran fordult ez elő a megyei önkormányzat kiírásainál: az elmúlt három és fél évben legalább 880 millió forintnyi megbízást tudott összeszedni egyedüli indulóként a cég, s ebből bő 600 millió a hajdú-bihari önkormányzattól és annak cégeitől származik.

A Hajdúság Simicskája - Egy takarító cég fényes karrierje – Magyar Narancs, 2012. december

A Közbeszerzési Értesítő május 5-i számában megjelent eredménytájékoztató szerint a hajdúböszörményi Dr. Molnár István Óvoda, Általános és Speciális Szakiskola, Kollégium és Gyermekotthon részére két új lakásotthon építésére meghirdetett pályázatot a távozó kulturális államtitkárral, Halász Jánossal vitatott ügyeken keresztül kapcsolatba hozható Tömb 2002 Kft. nyerte, bő 70 millió forintért a győzteshez hasonlóan hajdúböszörményi székhelyű Épít-Takarít Bt.-vel és a debreceni illetőségű DH-Szerviz Kft.-vel szemben. A meghívott vállalkozások adatait átnézve már első pillantásra feltűnik, hogy az Épít-Takarít 2004 Bt. régebbi neve meghökkentően hasonlított a nyertes Tömb 2002 Kft.-éhez: a céget alapításától 2012 elejéig Tömb 2004 Bt.-nek hívták. A kulturális államtitkárság alá tartozó Maciva Kft. által kiírt meghívásos közbeszerzésre, noha az építkezés színhelye a főváros volt, valamiért három hajdú-bihari, köztük két hajdúböszörményi céget hívtak meg.

Egy Halász Jánoshoz köthető cég meglepő szerencséje – Népszabadság, 2014. június

A debreceni Déri Múzeum régészeti tenderén lett befutó a takarítással és építkezéssel foglalkozó Tömb 2002 Kft., amely egy botrányos, még az első Orbán-kormány idején történt ingatlanosztáson keresztül hozható kapcsolatba a fideszes Halász Jánossal.

1,5 milliárd forintos régészeti megbízást nyert egy Fidesz-közeli takarítócég – Átlátszó.hu, 2016. március

Agyonnyerte magát a tankerületek uniós pályázatain a kelet-magyarországi közbeszerzések „nehézfiúja”, a hajdúböszörményi székhelyű Tömb 2002 Kft. A cég tavaly összesen 29 tenderen több mint négymilliárd forintnyi megrendelést kapott.

Egy év alatt négymilliárdnyi közbeszerzést nyert a panellakásba bejelentett cég – Magyar Hang, 2019. május

További, a TÖMB 2002 sikereiről szóló publikációk a K-Monitor adatbázisában

A cég bemutatkozása a honlapjukon

A TÖMB 2002 BT 2002. februárjában jött létre, a fő tevékenysége a takarítás, tisztítás, valamint a parkfenntartás és a karbantartás. A megalapítása óta folyamatosan fejlődik, jelenleg irodaház, irodák, üzem és raktár, valamint oktatótermek, egészségügyi intézmény takarítását, tisztítását végzi folyamatosan Debrecen különböző helyein. Valamint Mikepércs község valamennyi önkormányzati intézményét, Hajdúböszörmény város Polgármesteri Hivatal és szinte valamennyi alap- és középfokú oktatási intézmény takarítását látja el. De takarítási feladatot lát el a debreceni MODEM-ben is, valamint Hajdú-Bihar Megyében számos megyei intézményben látja el a karbantartási tevékenységet. Ugyanakkor a Néprajzi Múzeum takarítását, valamint a Budapesti Műcsarnok és az Ernst Múzeum takarítását is végzi a 2010-ben Kft-vé átalakult TÖMB 2002 Kft. Nagy gyakorlattal rendelkezik az oktatási, egészségügyi tevékenységet végző intézmények takarítása kapcsán, megfelelően tud igazodni azok speciális igényeihez, a helyben kialakult szokásokhoz.

A 2002. év az indulás éve volt, azonban már az első évben sikerült nyereséges vállalkozásként működnie, ami a hatékony költség-gazdálkodáson túl a megfelelő humánerőforrás-gazdálkodásnak is köszönhető. A KFT jelmondatává vált: a tisztaság legyen mindenki számára elérhető!, ennek érdekében versenyképes árral, jó minőséggel és megbízhatósággal sikerült felvenni a versenyt a többi piaci szereplővel.

Ezt tartalmat minden olvasónk elérheti. Ha összes írásunkat olvasni szeretné, legyen előfizetőnk! Előfizetéshez kérjük kattintson ide.