MAGYARORSZÁG MA

Listázta a Fidesz a város lakosságát

Fénymásolt ajánlóívek és Kubatov-listák kerültek elő az egri polgármesteri hivatal egyik szekrényének mélyéről. Ennél komolyabb bizonyíték aligha volt az utóbbi időben a Fidesz törvénytelen módszereire – írja az Egri Ügyek.
Egri Ügyek

Számos fotóval illusztrálja cikkét az Egri Ügyek, a fényképeken látható, hogyan pontozták a listák készítői az egrieket.

Pár nappal ezelőtt ugyanis a polgármesteri hivatal dolgozói egy vaskos dossziéra bukkantak az egyik volt alpolgármester irodájában, az egyik szekrény papírhalmai között. Az Egri Ügyek birtokába került, vaskos iratanyag átvizsgálása után kiderült, hogy nem akármilyen bizonyítékokat rejt:

egyértelműen kiderült, hogy 2014-ben, az országgyűlési választásokat megelőzően Eger városában a Fidesz képviselőjelöltje, Nyitrai Zsolt érdekében törvénytelen módszerekkel listákat készítettek Eger választópolgárairól, azok személyes adataival, lakcímeivel, valamint a pártszimpátiájukra vonatkozó információkkal.

További részletek és fotók az Egri Ügyek cikkében.

Ezt tartalmat minden olvasónk elérheti. Ha összes írásunkat olvasni szeretné, legyen előfizetőnk! Előfizetéshez kérjük kattintson ide.