A SZEMEDNEK HIGGY!

Ismét lányokat használtak állványnak

Ünnepélyes keretek között átadták a Hódos Imre Sport- és Rendezvénycsarnokot január 24-én Hajdúnánáson.

Az 550 néző befogadására alkalmas új sportcsarnokot nagyszabású kézilabdagála keretében avatták, természetesen volt szalagvágás is az illusztris vendégek és a polgármester ollója által.

Erről fényképes beszámolót adott Hajdúnánás város hivatalos honlapja és a térség fideszes országgyűlési képviselője is a közösségi oldalán, aki – a fotók tanúsága szerint – személyesen nem lehetett az ünnepi alkalmon, a szalagvágáskor.

Mint az itt is és ott is megjelent fotón látható, feszülő szalag várta az ollókat:

Facebook

De azt a fotósorozatokban nem mutatják, hogy mitől feszül a szalag, ehhez meg kellett keresni és végig kellett nézni a hajdúnánási televízió igen terjedelmes beszámolóját.

És abból a végére kiderült:

Facebook
Facebook

A Debreciner rendszeresen felhívja a figyelmet arra, hogy nem helyes se gyerekeket, se ifjú hölgyeket használni állvány gyanánt.

Elkerülendő a nyilvános kritikákat, gyakorta előfordul, hogy az avatásokról úgy készülnek a publikálásra szánt képsorozatok, hogy azokon ne látszódjanak a szalagtartó gyerekek vagy leányzók, netán csinos ifjú hölgyek. Így történt ez nemrégiben egy téglási avatás kapcsán is.

Most pedig Hajdúnánáson. Pedig nekik van állványuk, éppen egy éve örvendtünk ennek.

A SZEMEDNEK HIGGY! rovatunk korábbi publikációi itt láthatók.

CSAK VELED együtt tudjuk garantálni, hogy az újságíró és a szerkesztő munkájába ne szólhasson bele más, csak Te, az olvasó. Támogasd előfizetéseddel a Debrecinert! Köszönjük!

Ezt tartalmat minden olvasónk elérheti. Ha összes írásunkat olvasni szeretné, legyen előfizetőnk! Előfizetéshez kérjük kattintson ide.