A HÉT IDÉZETE

Orbán Viktor a hazáját mindenekfelett védő vezetője a nemzetnek

Tasó László debrecen-nyíradonyi fideszes országgyűlési képviselő – korábban Nyíradony polgármestere majd államtitkár is – a koronavírus kapcsán hosszú posztban szólította meg a követőit. Szerinte „magyar emberhez méltó felelősséggel rövid időn belül elhárítjuk a jelenlegi veszélyhelyzetet”.

Tasó a Facebook-oldalán méltatta a kormányfőt, aki szerinte a nemzet vezetője: „Az elmúlt években világossá vált, hogy Orbán Viktor Magyarország Miniszterelnöke a hazájáért elkötelezett és azt mindenekfelett képviselő és védő, kiemelkedő támogatottságú vezetője a nemzetnek.”

Kósa Lajos képviselőtársához hasonlatosan Tasó is rövid lefolyásúnak ítéli a koronavírus-fertőzés magyarországi jelenlétét: „Meggyőződésem, hogy rövidesen minden hiányzó információ megérkezik és alkalmazkodva a kényszerből megváltoztatott körülményekhez, nyugodt és magyar emberhez méltó felelősséggel rövid időn belül elhárítjuk a jelenlegi veszélyhelyzetet előidéző problémákat és magát a veszély forrását közös erőfeszítésekkel megszüntetjük.”

Ezt tartalmat minden olvasónk elérheti. Ha összes írásunkat olvasni szeretné, legyen előfizetőnk! Előfizetéshez kérjük kattintson ide.