Ott már nem épül a kerékpárút Debrecenben – a polgármester egy hete sajtózott róla

A média elvonulta után távoztak a munkások és a munkagépet is elszállították.
2020. április 21.
NT

Debrecen város hivatalos honlapja, az Új Főnix Terv internetes oldala és az önkormányzati sajtó is beszámolt róla, hogy április 15-én sajtótájékoztatót tartott Papp László polgármester (Fidesz) és Majer Tamás városrészi önkormányzati képviselő (Fidesz) a Pallagi úton. Háttérben a dolgozó munkásokkal a két politikus arról szólt, hogy újabb kerékpárútszakasz épül a városban: 657 méter hosszan a TEVA gyógyszergyár bejáratáig. (A beruházás részleteiről itt tájékoztatnak.)

2020. április 15.
debrecen.hu
2020. április 15.
uft.hu

Papp László polgármester kiemelte: fontos, hogy a veszélyhelyzetben se álljanak le a beruházások a városban, mivel azok munkahelyeket teremtenek.

Április 21-én 15 órakor megnéztük a helyszínt, beszámolandó arról, miként halad a kivitelezés. Az építési területnek azon a hosszú szakaszán egyetlen munkást vagy munkagépet sem találtunk, a látottak alapján – összehasonlítva a helyzetet az egy hete az önkormányzati nyilvánosságban megjelent képgalériák fotóival – semmi nem történt az elmúlt napokban. Egyébként minden bizonnyal van idejük, mert őszre kell elkészülnie ennek a 657 méteres szakasznak.

2020. április 21.
NT
2020. április 21.
NT

Bár épp ennél az útépítésnél azt nyilatkozta Papp László polgármester: fontos, hogy a veszélyhelyzetben se álljanak le a beruházások a városban, a polgármesteri bejelentés helyén ez a beruházás áll.

A debreceni önkormányzati vezetés kommunikációjában előfordult már, hogy a polgármester és/vagy a kormánypárti képviselők nem oda mennek sajtótájékoztatózni, ahol éppen zajlik valamiféle építkezés, hanem odarendelnek munkásokat háttérnek, ahol sajtótájékoztatózni szándékoznak a politikusok, majd a média elvonulta után távoznak a munkások és a munkagépeket is elszállítják.

2020. április 15.
uft.hu
2020. április 21.
NT
Ezt tartalmat minden olvasónk elérheti. Ha összes írásunkat olvasni szeretné, legyen előfizetőnk! Előfizetéshez kérjük kattintson ide.