Békeidő - a képzelet és valóság határán mától

Hajdu Szabolcs új nagyjátékfilmje a Vimeón debütál. Megnézhető otthon.

Regisztráció és bankkártyás fizetés után csak Magyarországon és Romániában – választható román és angol felirattal – látható A Békeidő ide kattintva. Aki az elsők között szeretné látni, vasárnap éjfélig kedvezményesen, 3.99 USD (kb. 1200 forint) kölcsönözheti a filmet 24 órára, utána 4.99 USD (kb. 1600 forint) áron lesz hozzáférhető – tájékoztat a film Facebook-oldala.

Békeidő / Treasure City from Látókép-Production on Vimeo.

Békeidő

A Békeidő egy film-antológia, több, egymásba kapcsolódó történettel. Különböző emberi viszonyokban járja körül a dominancia és kiszolgáltatottság kérdését, a képzelet és valóság határán, legyen szó párkapcsolatról, barátságról, szülő és gyerek, állam és polgár viszonyáról. A cselekmény egy éjszaka alatt zajlik, és több fő történetszálat ötvöz, melyek újabb történetek és karakterek felé ágaznak el: egy protestáns pap és családja közötti konfliktus; egy politikai aktivista nő tizenéves lányának kalandjai; egy középkorú színész és a felesége házassági válsága, valamint egy híres színházrendező és fiatal pártfogoltjának története.

A főbb szerepekben Sárosdi Lilla, Szabó Domokos, Hajdu Lujza, Hajdu Szabolcs, Schilling Árpád, Wrochna Fanni, Földeáki Nóra és Török-Illyés Orsolyaláthatóak, a film operatőre Bántó Csaba, vágója Kővári Szabolcs, zenéjét a Freakin' Disco szerezte. A film gyártója a Látókép - Production Kft, producerei Hajdu Szabolcs, Török-Illyés Orsolyaés Jim Stark (Kávé és Cigaretta, Törvénytől sújtva, Éjszaka a földön, stb.)

Jelenetek a filmből:

A debreceni származású filmrendezőnek ez a kilencedik játékfilmje.

Ezt tartalmat minden olvasónk elérheti. Ha összes írásunkat olvasni szeretné, legyen előfizetőnk! Előfizetéshez kérjük kattintson ide.