Újabb egy hét után sem látszanak a munkálkodás eredményei, de munkások már feltűntek

Debrecen legújabb kerékpárútja azért is fontos, hogy a veszélyhelyzetben se álljanak le a beruházások a városban, mivel azok munkahelyeket teremtenek – mondta a polgármester két hete.
2020. április 27.
Koppányi Szabolcs

Az április 21-ei állapotokat bemutatva írt a Debreciner arról, hogy megállni látszott az az építkezés, amelyet egy április 15-i helyszíni sajtótájékoztatón még - a háttérben szorgosan, védőfelszerelésben dolgozó munkásokkal - Papp László polgármester és Majer Tamás önkormányzati képviselő bejelentett: kerékpárút épül a TEVA gyógyszergyár bejáratáig.

2020. április 27.
Koppányi Szabolcs

Előző cikkünk óta eltelt újabb egy hét, és április 27-én hétfőn délelőtt 10 órakor megint elnéztünk a helyszínre, mennyire sikerült meglódítani az építkezést ott, ahol a politikusok mögött serénykedtek két hete – okkal feltehetően csak addig, amíg a kamerák jelen voltak.

Nos, azt nem lehet állítani, hogy senki se volt a terepen, mint a múlt héten, hiszen egy platós kisteherautó, valamint egy mini markolós munkagép társaságában összesen négy munkás tevékenykedett a munkaterületen. Ám – a talaj jelenlegi állapotát elnézve – az egy héttel korábbi állapothoz képest sem történt érdemi változás.

2020. április 27.
Koppányi Szabolcs
2020. április 27.
Koppányi Szabolcs

Amint az a korábbi cikkünkben jeleztük: egyelőre van idejük a kivitelezőknek, mivel őszre kell elkészülnie a 657 méteres szakasznak, aminek építését úgy jelentette be Papp polgármester, hogy a sajtótájékoztatójának helyszínére és időtartamára produkált serény munkálkodás vitathatatlanul és bizonyítottan leállt.

Papp László polgármester az április 15-ei sajtótájékoztatóján kiemelte: fontos, hogy a veszélyhelyzetben se álljanak le a beruházások a városban, mivel azok munkahelyeket teremtenek.

2020. április 27.
Koppányi Szabolcs
2020. április 15.
debrecen.hu
Ezt tartalmat minden olvasónk elérheti. Ha összes írásunkat olvasni szeretné, legyen előfizetőnk! Előfizetéshez kérjük kattintson ide.