ARCOK DEBRECENBŐL

Beke Edina

A hegyre fel túrázást nagyon megkedveltem, mindegy, hogy hová, csak mászhassak...
Koppányi Szabolcs

Újra kellene húzatni a tetoválásaimat, hogy élénkebbek legyenek! Annak idején csak úgy megtetszettek a tetkók, és akartam én is, de nincs különösebb jelentésük. Viszont tervezek egy újat is, aminek már lesz: a házassági dátumunk lesz benne egy virág és óra motívumban. Amúgy meg nyáron és ősszel a túrázásra szeretnék több időt szentelni. A férjem régóta sportol, de én sose tettem, igaz, edzőterembe lejártam, lejárok, de nagyobb sportmúltam nincs. Ám a hegyre fel túrázást nagyon megkedveltem, szóval ez is foglalkoztat, hogy mielőbb mehessek a férjemmel vagy olykor többen, baráti társasággal. Mindegy, hogy hová, csak mászhassak… Szoktunk amúgy Romániába, Erdélybe, a Bihari-hegységbe is menni, jobban tetszenek, mint az itthoniak. Mindezt persze akkor, ha el tudunk szakadni a munkától, ami ugye nagyon nem egyszerű, hiszen neki is, nekem is sokat kell melózni. Azért egy rövidebb, kevesebb mint egy hetes horvátországi 6 fős nyaralás is lesz augusztusban, de szinte randomszerűen hoztuk össze, egy jó kis apartmant sikerült lefoglalni, ahova valószínűleg kisbusszal utazunk. A húgomék és barátnőmék lesznek még ott velünk.

Koppányi Szabolcs
Koppányi Szabolcs

Az ARCOK DEBRECENBŐL sorozatunkban arról érdeklődünk, hogy éppen kit mi foglalkoztat. Aki szeretné elmondani, ide írhat: szerkesztoseg_KUKAC_debreciner_PONT_hu – megkeressük.

Ezt tartalmat minden olvasónk elérheti. Ha összes írásunkat olvasni szeretné, legyen előfizetőnk! Előfizetéshez kérjük kattintson ide.