A JÖVŐ ARCHÍVUMA

Ígéretek 2017 januárjából: a fele talán megvalósult

A város és az ország élén ugyanaz a politikai erő állt és áll. Mind a város, mind a kormány vezetői folyamatosan arról számoltak be, hogy töretlen a fejlődés. Akkor mi történhetett Debrecenben, ami miatt mégse sikerült valóra váltani az összes ígéretet? VIDEÓ

Nem készült el 2020-ig a főpályaudvar (avagy intermodális közlekedési központ) a Nagyállomásnál, a Petőfi tér teljes felújítása, aluljáró a kétszer kétsávosra szélesített Sámsoni úti vasúti átjárónál, a Csokonai Színház felújítása, a Latinovits Színház befejezése, belvárosi kulturális negyed egy Csapó utcai új hangversenyteremmel, új szálloda a strandfürdő területén, az állatkert teljes újjáépítése… Pedig ez mind-mind látványosan szerepel az alábbi videóban.

Debrecen Megyei Jogú Város hivatalos YouTube-csatornájára 3 és fél éve, 2017 januárjában került fel az a videó, ami „az Új Főnix Terv Debrecen 2020-ig tartó fejlesztési programját tartalmazza 200 milliárd forint felhasználásával”.

14 percnyi jövő, amiből igen sok területen nem lett jelen. Érdekes időutazás Debrecenben A JÖVŐ ARCHÍVUMA.

CSAK VELED együtt tudjuk garantálni, hogy az újságíró és a szerkesztő munkájába ne szólhasson bele más, csak Te, az olvasó. Támogasd előfizetéseddel a Debrecinert! Köszönjük!

Ezt tartalmat minden olvasónk elérheti. Ha összes írásunkat olvasni szeretné, legyen előfizetőnk! Előfizetéshez kérjük kattintson ide.