MAGYARORSZÁG MA

Betegsors a víruszárás részleges feloldásakor

Lehetetlen teljesen betartani a kórház által támasztott szabályokat. A tűző nap vagy olykor az eső sem könnyíti meg a szakrendelésekre várakozók dolgát.
egriugyek.hu

A szabad ég alatt áznak az egri szakrendelésre várók, a másfél méteres távolság sehol, ülőhely alig címmel számol be az Egri Ügyek online újság a sürgős járóbeteg vizsgálatok kapcsán kialakult lehetetlen állapotokról.

A kórház kijelölt bejáratánál már az előző héten is csupán néhány ülőhely volt kihelyezve, amelyen a tűző nap alatt foglalhattak helyet azok, akiket nem zavart, hogy nem tartják be a másfél méteres távolságot. A reggeli órákban nem ritka, hogy egyszerre 60-80 ember várakozik valamilyen vizsgálatra, vérvételre.

A várakozóknak egyébként ki kell tölteniük egy dokumentumot belépés előtt, amelyre elvileg egy kihelyezett kis asztalon lenne lehetőségük, de mivel ott szinte alig van hely, a közelben található, minden bizonnyal még a téli síkosságmentesítő anyagot tartalmazó láda is hasonló célt szolgál.

További részletek és fotók az Egri Ügyek cikkében.

Ezt tartalmat minden olvasónk elérheti. Ha összes írásunkat olvasni szeretné, legyen előfizetőnk! Előfizetéshez kérjük kattintson ide.