Nem a tűzijátékra! – Pandémia és petíció

A koronavírus-járvány utáni újrakezdést jobban szimbolizálná, ha lemondanánk az augusztus 20-ra tervezett grandiózus pénzégetésről – véli a kezdeményező. SZAVAZÁS a cikkben!

A járvány után ne tűzijátékon égessük el az adófizetők pénzét! – ezzel a felszólítással indult aláírásgyűjtés az interneten, eddig 22 és fél ezren támogatták. A petíció kezdeményezője Homonnay Gergely, az Erzsi-könyvek írója.

Ha egyetértesz azzal, hogy a pandémia utáni újrakezdést jobban szimbolizálná, ha lemondanánk az augusztus 20-ra tervezett grandiózus pénzégetésről, és valami újat találnánk ki, amivel valóban méltóképp tudnánk ünnepelni a magyar állam születésnapját, akkor írd alá ezt a petíciót. Ha egyetértesz azzal, hogy az erre szánt grandiózus összeget azoknak a megsegítésére használnánk, akiknek most nagy szüksége van erre, írd alá ezt a petíciót. Ha egyetértesz azzal, hogy állatok élete fontosabb az ember szórakozásánál, írd alá ezt a petíciót.

Homonnay az indoklásában olyan vidéki városokat is felsorol, amelyek korábban már lemondtak – például a szilveszteri – hagyományos tűzijátékaikról. Debrecen is köztük lehetne?

Ezt tartalmat minden olvasónk elérheti. Ha összes írásunkat olvasni szeretné, legyen előfizetőnk! Előfizetéshez kérjük kattintson ide.