A HÉT IDÉZETE

Kósa Lajos az újságírók üldözéséről

Volt polgármestere Debrecennek hosszú ideig, aztán miniszter rövid ideig, jelenleg is fideszes országgyűlési képviselő immáron 30 éve folyamatosan, nem csoda, hogy sűrű vendége a debreceni önkormányzati televíziónak minden ügyben is.

A mostani beszélgetés apropója a testvérek közötti illetékmentes öröklésről és ajándékozásról szóló törvénytervezete volt, ám szélesre nyitották a tartalmat a közel fél órában.

Kósa Lajos például ezt is mondta:

Németországban az évnek ebben január elsejétől ideáig több újságírót tartóztattak le különböző német jogállási alapon vagy jogalapon, mint Magyarországon. Akkor most hol üldözik az újságírókat? Máltán meg is gyilkoltak tényfeltáró újságírót, ott nem volt baj, mert ott szocialista kormányzat van.

A stúdióbeszélgetést Kósa megosztotta a Facebook-oldalán, a debreceni önkormányzati tévé pedig a Youtube-csatornáján.

A HÉT IDÉZETE sorozatunk korábbi részei itt találhatók.

CSAK VELED együtt tudjuk garantálni, hogy az újságíró és a szerkesztő munkájába ne szólhasson bele más, csak Te, az olvasó. Támogasd előfizetéseddel a Debrecinert! Köszönjük!

Ezt tartalmat minden olvasónk elérheti. Ha összes írásunkat olvasni szeretné, legyen előfizetőnk! Előfizetéshez kérjük kattintson ide.