A SZEMEDNEK HIGGY!

Politikusnap! Vagy pedagógusnap?

Két köszöntőnek szánt videó. Az egyik főszereplője Tasó László debrecen-nyíradonyi országgyűlési képviselő, a másik főszereplője Puskás István debreceni alpolgármester.
Facebook

A pedagógusnapot Magyarországon 1952 óta ünneplik. Minden év júniusának első vasárnapján köszöntjük a köznevelésben és a felsőoktatásban dolgozókat. Térségünk politikusai közül ketten voltak, akik kamera kíséretében mentek tiszteletüket tenni, aztán az elkészült videót feltöltötték a közösségi oldalukra.

Tasó László országgyűlési képviselő két egykori osztályfőnökét, Dankó Sándort és feleségét, Katika nénit látogatta meg otthonukban.

Puskás István alpolgármester nem írta oda posztjában, hogy diákokkal együtt kinek vitt virágot, csak ennyit fűzött a videójához: „Köszönjük a pedagógusoknak!”

A SZEMEDNEK HIGGY! rovatunk korábbi publikációi itt láthatók.

CSAK VELED együtt tudjuk garantálni, hogy az újságíró és a szerkesztő munkájába ne szólhasson bele más, csak Te, az olvasó. Támogasd előfizetéseddel a Debrecinert! Köszönjük!

Ezt tartalmat minden olvasónk elérheti. Ha összes írásunkat olvasni szeretné, legyen előfizetőnk! Előfizetéshez kérjük kattintson ide.