AZ OLVASÓ ÍRJA

Egy tavacskával lett gazdagabb Debrecen

Akár maradhatna is így a terület.
Fekete Ernő

„Ezt a néhány képet a Lidl mögötti területen készítettem. Az régészeti feltárás után - valószínű, hogy a BMW-gyár építésének leállása miatt - itt is szünetel minden jellegű munka. De akár maradhatna is így a terület. Kialakult egy tavacska, amelyben már vízinövény is található. Lehetne belőle horgásztó. Az ásatás helyén fürödni lehetne. Adottak a medencék. A területről kihordott föld pedig jó lesz télen szánkódombnak” – írta szerkesztőségünknek küldött képei mellé Fekete Ernő.

Fekete Ernő
Fekete Ernő
Fekete Ernő
Fekete Ernő

Köszönjük a fotókat! Másokat is biztatunk, ha van a debreceniek érdeklődésére számot tartó javaslatuk, képük, videójuk, észrevételük, akkor osszák meg velünk, küldjék el ide: szerkesztoseg@debreciner.hu ! A beküldők inkognitóját kérésükre tiszteletben tartjuk.

AZ OLVASÓ ÍRJA rovatunk további publikációi itt találhatók.

CSAK VELED együtt tudjuk garantálni, hogy az újságíró és a szerkesztő munkájába ne szólhasson bele más, csak Te, az olvasó. Támogasd előfizetéseddel a Debrecinert! Köszönjük!

Ezt tartalmat minden olvasónk elérheti. Ha összes írásunkat olvasni szeretné, legyen előfizetőnk! Előfizetéshez kérjük kattintson ide.