Támogatja Papp László polgármester döntését arról, hogy Debrecen önkormányzata közpénzből megvásárolja a DVSC futballcsapatát?

Szavazás a Debrecinerben. Voksoljon!
Kósa Lajos országgyűlési képviselő, Papp László polgármester és Tőzsér Dániel (mostantól szakmai igazgató a klubnál) a bejelentés után
Facebook

Debrecen önkormányzata egyezséget köt a DVSC Zrt. jelenlegi többségi tulajdonosával, megvásárolja a többségi tulajdonos részvényeit, s két százaléknyi részvény kivételével teljes egészében átveszi a DVSC Futball Szervező Zrt. tulajdonjogát – jelentette be Papp László polgármester július elsején.

Papp – mint elmondta – gyorsan megállapodott Szima Gábor tulajdonossal. A döntéséről előzetesen nem kérte a debreceni közgyűlés véleményét, állásfoglalását, egyetértését.

CSAK VELED együtt tudjuk garantálni, hogy az újságíró és a szerkesztő munkájába ne szólhasson bele más, csak Te, az olvasó. Támogasd előfizetéseddel a Debrecinert! Köszönjük!

Ezt tartalmat minden olvasónk elérheti. Ha összes írásunkat olvasni szeretné, legyen előfizetőnk! Előfizetéshez kérjük kattintson ide.