A SZEMEDNEK HIGGY!

Esernyős ég már Vámospércsen is

Ma este avatják, de már tegnap felrakták, s az eső is kipróbálta.

Vámospércs is feliratkozik azoknak a városoknak a világtérképére, amelyekben közterületek egét színesítik mindenféle esernyőkkel. A Hajdú-Bihar megyei város abban különbözik a korábban már így díszelgő külhoni társaitól, hogy itt közadakozás eredményeként jött össze az esernyők sokasága.

A Vámospércsi Programkínáló elnevezésű Facebook-oldal posztja – és számos fotója – szerint a frissen felrakott ernyőkre tegnap már megérkezett az első teszt-eső. Az is olvasható a közösségi hálón, hogy „Különös hálával tartozunk az esernyős installáció védnökének, Ménes Andrea polgármesternek és az attrakció kigondolójának, Somogyi László Gábor alpolgármester úrnak.”

Nyilván pusztán a véletlen műve lehet, hogy korábban ugyanezt már számos városban kigondolták. Erről bőven lehet fotókat nézegetni és olvasgatni itt és itt és itt és még megannyi helyen.

A sanzonkoncerttel társuló árnyékavatás ma 18 órától lesz Vámospércsen.

A SZEMEDNEK HIGGY! rovatunk korábbi publikációi itt láthatók.

CSAK VELED együtt tudjuk garantálni, hogy az újságíró és a szerkesztő munkájába ne szólhasson bele más, csak Te, az olvasó. Támogasd előfizetéseddel a Debrecinert! Köszönjük!

Ezt tartalmat minden olvasónk elérheti. Ha összes írásunkat olvasni szeretné, legyen előfizetőnk! Előfizetéshez kérjük kattintson ide.