EZ PLETYKA

Dzsudzsák Balázs visszatérne a Debrecenhez – az NB2-be?

Debreceni kötődésű, itt nevelkedett vagy itt nevet szerzett sikeres futballisták szerződtetésével érné el a DVSC a kiemelkedően sikeres szereplést a magyar futball másodosztályában – így hírlik Debrecenben.
Dzsudzsák Balázs

Informátoraink nem vállalják a nevüket s nem hajlandóak megnevezni a forrásaikat sem. Tehát ez jelenleg pletyka. Nem hamis hír, mert nem állítjuk be annak, mintha tényszerű lenne, nem fake news, mert nem sejtelmeskedünk úgy, mintha megerősített információ lenne. Pusztán pletyka.

Tudomásuk szerint a debreceni önkormányzat által köztulajdonba vett Loki, a DVSC futballcsapata a hamarosan kezdődő másodosztályú bajnokságban már úgy kíván azonnal az élre törni és ott is maradni, s az új konstrukció kitalálói úgy kívánják a közönség érdeklődését ébren tartani, sőt felcsigázni, hogy az egykor a DVSC-hez kötődő sikerfutballistákat visszahív a csapatba, például Dzsudzsák Balázst.

Az NB1-es végjátékban is voltak már hasonló kísérletek Kondás Elemér edzőkénti visszahívásával, a egykor közkedvelt Dombi Tibor leporolásával és a Tankcsapda serkentő támogatásával. Mindhiába.

Eme pletykatovábbításunk megírása közben jött a hír, hogy már máshová is eljutott ez a debreceni "információ". Dzsudzsák mellett Korhutot emlegetik, mi még Szakály Péter hazajöveteléről hallottunk.

S mindez mennyibe fog kerülni? Magukat megnevezni nem akaró informátoraink szerint meglehet, hogy havi 1 (egy) forintért vállalják a játékot a sztárok. Névlegesen. Lélekből. Elkötelezettségből. Debrecenhűségből.

Ezt tartalmat minden olvasónk elérheti. Ha összes írásunkat olvasni szeretné, legyen előfizetőnk! Előfizetéshez kérjük kattintson ide.