Nyomkövetővel a lábán újabb milliókat csalt ki a csengeri örökösnő – 24.hu

Kósa Lajost, a Fidesz országgyűlési képviselőjét is egy állítólagos 1300 milliárd forintos mesés hagyatékkal hitegető nő letartóztatását a Mátészalkai Járásbíróság rendelte el szerdán.

Bűnügyi felügyelete idején (korábbi nevén házi őrizet) újabb ismerősétől csalt ki pénzt a 2018-as országgyűlési választási kampányban „csengeri örökösnőként” ismertté vált asszony, ezért ismét elrendelték a letartóztatását – írja a 24.hu a Nyíregyházi Törvényszék közleményére hivatkozva.

A bíróság nevében tájékoztatást adó Nyíregyházi Törvényszék közölte, a különösen nagy kárt okozó, üzletszerűen elkövetett csalás bűntette és más bűncselekmények miatt indult eljárásban 30 napra rendelték el P. Mária letartóztatását.

P. Mária az otthonában töltött bűnügyi felügyelet idején újabb bűncselekményt követett el, a korábbiakhoz hasonlóan egy ismerősétől 8 350 000 forintot csalt ki, amit a mai napig nem fizetett vissza.

További részletek a 24.hu cikkében olvashatók.

Ezt tartalmat minden olvasónk elérheti. Ha összes írásunkat olvasni szeretné, legyen előfizetőnk! Előfizetéshez kérjük kattintson ide.