A SZEMEDNEK HIGGY!

Folyamatosan törlik a kritikus hozzászólásokat

A kommentáráradatnak csak töredéke látható a debreceni képviselő, Pósán László közösségi oldalán.

A Fidesz debreceni képviselője kiáll a belarusz diktátor mellett? címmel írtunk Pósán László egyik tegnapi posztjáról, publikációnk megjelenése után megsokasodtak a hozzászólások a politikus Facebook-oldalán, de ezeknek csak a töredéke látható jelenleg, a kritikus kommenteket – melyek között több trágár is akadt – folyamatosan törlik.

Pósán László – aki egyébként az Országgyűlés kulturális bizottságának elnökeként is tevékenykedik – közösségi hálós kommunikációjában azt az egyirányú gyakorlatot követi, amit kormánypárti politikustársainak többsége: tartalmakat oszt meg, de nem elegyedik beszélgetésbe a kommentelőivel, a neki nem tetsző hozzászólásokat pedig egyszerűen eltünteti.

Most adunk egy válogatást azokból a kommentekből, amelyek már nem láthatók Pósán László posztja alatt:

A SZEMEDNEK HIGGY! rovatunk korábbi publikációi itt láthatók.

CSAK VELED együtt tudjuk garantálni, hogy az újságíró és a szerkesztő munkájába ne szólhasson bele más, csak Te, az olvasó. Támogasd előfizetéseddel a Debrecinert! Egy hónapra csak 1000 forint. Köszönjük!

Ezt tartalmat minden olvasónk elérheti. Ha összes írásunkat olvasni szeretné, legyen előfizetőnk! Előfizetéshez kérjük kattintson ide.