AZ OLVASÓ ÍRJA

Egy méterre a villamostól a dézsásfa Debrecen főterén

Életveszélyes helyzetet teremtenek az arra közlekedőknek.
idokep.hu

Tisztelt Szerkesztőség!

Egy veszélyes közlekedési helyzetre szeretném felhívni a figyelmüket. Minden alkalommal - karácsonyi vásár, pulykanapok, kosármeccs -, amikor össznépi találkozó van főterünkön, számomra rejtélyes okból a villamos sín mellé egy méterre kitesznek egy hatalmas virágdézsát, életveszélyes helyzetet teremtve az arra közlekedőknek. Egy gyalogos fülhallgatóval a fején megriad a felbukkanó hatalmas tömegű villamostól, és reagálása tragédiával is végződhet. De elég, hogy csak meginogjon valaki, és oldalra lépjen. Az nem lehet indok, hogy ezzel a járműközlekedést gátolják, mert elvileg oda nem hajthatnak be, de ha mégis megteszik, egyszerűen kitérnek a villamos sínekre. Talán szóvá lehetne tenni – írta a Debrecinernek küldött levelében magát megnevezni nem akaró olvasónk.

idokep.hu
idokep.hu
idokep.hu
idokep.hu

Köszönjük a fotókat és a levelet! Másokat is biztatunk, ha van a debreceniek érdeklődésére számot tartó javaslatuk, képük, videójuk, észrevételük, akkor osszák meg velünk, küldjék el ide: szerkesztoseg@debreciner.hu ! A beküldők inkognitóját kérésükre tiszteletben tartjuk.

AZ OLVASÓ ÍRJA rovatunk további publikációi itt találhatók.

Facebook

CSAK VELED együtt tudjuk garantálni, hogy az újságíró és a szerkesztő munkájába ne szólhasson bele más, csak Te, az olvasó. Egy hónapra csak 1000 forint. Támogasd előfizetéseddel a Debrecinert! Köszönjük!

Ezt tartalmat minden olvasónk elérheti. Ha összes írásunkat olvasni szeretné, legyen előfizetőnk! Előfizetéshez kérjük kattintson ide.