A SZEMEDNEK HIGGY!

Három fázis – maszkhasználat és a fontos emberek

A Debreceni Egyetem idei tanévnyitóján a koronavírus-járványra hivatkozva számos óvintézkedést vezettek be, illetve defenzív viselkedésformákat kértek az ünnepségen résztvevőktől.

Pósán László debreceni országgyűlési képviselő, a Fidesz helyi elnöke a saját közösségi oldalára több fotót is feltöltött e három mondatot illusztrálandó:

„A Debreceni Egyetemen a legnehezebb időkben, még a világháború alatt is megtartották a tanévnyitót. Nincs ez másképp ma sem, amikor az egész világon járvány dühöng.
Maszkkal, távolságtartással és egyéb előírások betartásával mindez megoldható.”

Az egyik fotón látható ő bal szélen maszk nélkül, középen maszkban Miklóssy Ferenc, a Hajdú-Bihar Megyei Kereskedelmi és Iparkamara elnöke, jobb oldalon sajátos maszkviseletet mutatva Pajna Zoltán, a Hajdú-Bihar Megyei Közgyűlés elnöke.

Facebook

A SZEMEDNEK HIGGY! rovatunk korábbi publikációi itt láthatók.

Facebook

CSAK VELED együtt tudjuk garantálni, hogy az újságíró és a szerkesztő munkájába ne szólhasson bele más, csak Te, az olvasó. Egy hónapra csak 1000 forint. Támogasd előfizetéseddel a Debrecinert! Köszönjük!

Ezt tartalmat minden olvasónk elérheti. Ha összes írásunkat olvasni szeretné, legyen előfizetőnk! Előfizetéshez kérjük kattintson ide.