AZ OLVASÓ ÍRJA

Egy éve még működött a vízijáték a debreceni Hal közben

Tényleg befagyott télen?
2019-ben
Miklós

„Az egyik fényképet tavaly készítettem, azon még látható az a vízijáték, a váratlanul el-elinduló színes ív, ami igazán érdekessé tette a teret felnőtt és gyerek számára különösen sötétedés után. Idén már nem részesülhettünk ebben az élményben, mert nem működik. Érdeklődtem, hogy miért nem. Azt mondták a környező vengéglátóhelyeken, hogy állítólag tavaly ősszel elfelejtették szakszerűen lezárni, ezért aztán télen elfagyott a rendszer, a megjavítása meg sokba kerülne. Akkor ez már mindig így marad?
Szerintem elveszítette a Hal köz egy fontos érdekességét, és ezt a veszteséget nem pótolja a Dósa nádor téri új vízijáték”
– kommentálta szerkesztőségünknek küldött fotóit debreceni olvasónk, Miklós.

2020-ban
Miklós

Köszönjük a fotókat és a levelet! Másokat is biztatunk, ha van a debreceniek érdeklődésére számot tartó javaslatuk, képük, videójuk, észrevételük, akkor osszák meg velünk, küldjék el ide: szerkesztoseg@debreciner.hu ! A beküldők inkognitóját kérésükre tiszteletben tartjuk.

AZ OLVASÓ ÍRJA rovatunk további publikációi itt találhatók.

Facebook

CSAK VELED együtt tudjuk garantálni, hogy az újságíró és a szerkesztő munkájába ne szólhasson bele más, csak Te, az olvasó. Egy hónapra csak 1000 forint. Támogasd előfizetéseddel a Debrecinert! Köszönjük!

Ezt tartalmat minden olvasónk elérheti. Ha összes írásunkat olvasni szeretné, legyen előfizetőnk! Előfizetéshez kérjük kattintson ide.