AZ OLVASÓ ÍRJA

Az még működik, most kell megnézni!

Nemcsak egy szerencsétlen sorsú vízjáték, illetve csobogó található Debrecen belvárosában.
Debrecen, Dósa nádor tér - 2020. augusztus 15-én avatták
Koppányi Szabolcs

Tisztelt Szerkesztőség!

A Hal közben található szökőkút sanyarú állapotához kapcsolódva szeretnék néhány gondolatot megosztani.
Nemcsak ez az egyetlen szerencsétlen sorsú vízjáték, illetve csobogó található Debrecen belvárosában - mely, mint tudjuk, vizekben igen gazdag -, hanem ebbe a körbe sorolható a Tisza István úti (leánykori nevén: Nyugati kiskörút) csobogók sora. Ez sem működik már a Simonffy és Hatvan utcák között. Ugyancsak erre a sorsra jutott a Baltazár Dezső téri csobogó. Ebbe idén már víz sem jutott.
Valamennyit ugyanaz a - nyilván szakmai hozzáértése alapján, átgondoltan kiválasztott - cég üzemelteti és tartja karban, vagyis nem üzemelteti és nem tartja karban, amelyiket a Polgármesteri Hivatal bízott meg. Nagy valószínűséggel a jó munkájuk eredményeként a számlájukat is elfogadják és ki is fizetik.
Végül is ez a fontos, nem az, hogy a lakosok a csobogókban örömüket leljék.
Valószínűsíthető, hogy a Dósa nádor téri vízjáték üzemeltetője is ez a nagyon hozzáértő cég lesz(?), tehát aki működés közben akarja látni ezt a valóban szép vízjátékot, az most nézze meg.
Még működik!

Ny. A.

Debrecen, Dósa nádor tér - 2020. augusztus 15-én avatták
Koppányi Szabolcs

Köszönjük a levelet! Másokat is biztatunk, ha van a debreceniek érdeklődésére számot tartó javaslatuk, képük, videójuk, észrevételük, akkor osszák meg velünk, küldjék el ide: szerkesztoseg@debreciner.hu ! A beküldők inkognitóját kérésükre tiszteletben tartjuk.

AZ OLVASÓ ÍRJA rovatunk további publikációi itt találhatók.

Facebook

CSAK VELED együtt tudjuk garantálni, hogy az újságíró és a szerkesztő munkájába ne szólhasson bele más, csak Te, az olvasó. Egy hónapra csak 1000 forint. Támogasd előfizetéseddel a Debrecinert! Köszönjük!

Ezt tartalmat minden olvasónk elérheti. Ha összes írásunkat olvasni szeretné, legyen előfizetőnk! Előfizetéshez kérjük kattintson ide.