Debrecenben járt a híres Mészáros Lőrinc

Azt mondta a multimilliárdos, hogy Magyarországnak büszkének kell lennie a magyar építőiparra, amely száz év hátrányt ledolgozva az utóbbi harminc év alatt utolérte a külföldieket.
Kósa Lajos, Mészáros Lőrinc, Szijjártó Péter és Palkovics László
Facebook

Szijjártó Péter külminiszter, Palkovics László fejlesztési miniszter és Kósa Lajos országgyűlési képviselő társaságában sajtószerepelt ma Mészáros Lőrinc multimilliárdos.
Az állami hírügynökség tudósítása szerint Szijjártó arról beszélt a V-Híd Építő Zrt. gépbemutatóval egybekötött születésnapi rendezvényén, hogy erős nemzeti vállalkozások nélkül nincs erős nemzetgazdaság.

Facebook

Mészáros Lőrinc, az alapításának 5. évfordulóját ünneplő V-Híd Építő Zrt. tulajdonosa azt mondta, Magyarországnak büszkének kell lennie a magyar építőiparra, amely száz év hátrányt ledolgozva az utóbbi harminc év alatt utolérte a külföldieket.
A cég születésnapi ünnepségén működés közben mutatták be azt a korszerű vasútépítő gépsort, amelyből összesen három van Európában, és most először került belőle egy 100 százalékos magyar tulajdonba – tudósított az MTI.

Facebook

A fotókat Szijjártó Péter közölte a Facebook-oldalán.

Ezt tartalmat minden olvasónk elérheti. Ha összes írásunkat olvasni szeretné, legyen előfizetőnk! Előfizetéshez kérjük kattintson ide.