Felszedték a Kutyapárt négyszínfestését Debrecenben a 3-as posta előtt

Szabados István abban bízik, hogy most a járda felújítása következik.

Május 25-én adtunk hírt arról, hogy a Magyar Kétfarú Kutya Párt (MKKP) debreceni szervezete négyszínfestést tartott az Ifjúság utcán, közel a 3-as posta épületéhez. Ez az akció egy áprilisi festésük folytatása volt, akkor ugyanis a járda egy másik szakaszát már kidekorálták. Erről a Kutyapárt debreceni Facebook-oldalán fotókkal számoltak be.

Ilyenre festették áprilisban
Facebook/MKKP Debrecen

Szabados István , a párt helyi politikusa arról tájékoztatta a Debrecinert, hogy ezt a korábban lefestett járdaszakaszt az elmúlt napokban felszedték, a színes törmeléket pedig elhordták a területről. A helyszínen járva erről mi is megbizonyosodhattunk: a posta előtti színezett járdaszakasznak csak egy töredékét hagyták a helyszínen (úgy tűnik, valamiféle közműmunkálatok zajlottak ott), a májusi négyszínfestést azonban egyelőre érintetlenül hagyták.

A kutyapárti politikus a történtekkel kapcsolatban azt nyilatkozta: reméli, a járdát hamarosan rendbe hozzák, így Debrecenben is sikerült valamit elérnie a pártnak.

Így mutat most
Tóth Tamás
Tóth Tamás
Ezt tartalmat minden olvasónk elérheti. Ha összes írásunkat olvasni szeretné, legyen előfizetőnk! Előfizetéshez kérjük kattintson ide.