A SZEMEDNEK HIGGY!

Az apa

Varga Zoltán országgyűlési képviselő.

A Demokratikus Koalíció országos listás – egyébként debreceni – képviselője tette fel politikusi közösségi oldalára ezt a fotót magáról és hölgyekről.

Facebook

A fotót ezzel a szöveggel posztolta Varga:
"A DK azért harcol, hogy az állam, az Orbán család helyett, végre a Sokak Magyarországát, a magyar családokat támogassa! Az Európai Parlament és az Európai Tanács Magyarország által is elfogadott irányelve szerint MINDEN ÚJSZÜLÖTT UTÁN MINIMÁLISAN 10 SZABADNAPOT KELL BIZTOSÍTANI AZ APÁKNAK. Az Orbán-kurzus az előzetes egyeztetések ellenére sem hajlandó alkalmazni ezt az irányelvet, ezért a Magyar Szakszervezeti Szövetség Nőtagozata elindította az ApanapOK elnevezésű demonstrációját, melyet a Demokratikus Koalíció is támogat."

A SZEMEDNEK HIGGY! rovatunk korábbi publikációi itt láthatók.

Facebook

CSAK VELED együtt tudjuk garantálni, hogy az újságíró és a szerkesztő munkájába ne szólhasson bele más, csak Te, az olvasó. Egy hónapra csak 1000 forint. Támogasd előfizetéseddel a Debrecinert! Köszönjük!

Ezt tartalmat minden olvasónk elérheti. Ha összes írásunkat olvasni szeretné, legyen előfizetőnk! Előfizetéshez kérjük kattintson ide.