AZ OLVASÓ ÍRJA

Reggeli közsötétség?

Nem hiszem, hogy áramkimaradás volt.
Bence

Tegnap reggel 6 óra 19 perckor készült a fotó a Kishegyesi út elején. Épp akkor kapcsolták ki a közvilágítást, amikor ott jártam. Nem hiszem, hogy áramkimaradás volt, mert a hátam mögött a Tesco-parkolóban égtek a lámpák – írta szerkesztőségünknek küldött fényképéhez debreceni olvasónk, Bence. A fenti fotó az eredeti, a lenti pedig az általunk kivilágosított, hogy pontosabban lehessen látni, hol készült

Bence

Köszönjük a fotót és a szöveget! Másokat is biztatunk, ha van a debreceniek érdeklődésére számot tartó javaslatuk, képük, videójuk, észrevételük, akkor osszák meg velünk, küldjék el ide: szerkesztoseg@debreciner.hu ! A beküldők inkognitóját kérésükre tiszteletben tartjuk.

AZ OLVASÓ ÍRJA rovatunk további publikációi itt találhatók.

Facebook

CSAK VELED együtt tudjuk garantálni, hogy az újságíró és a szerkesztő munkájába ne szólhasson bele más, csak Te, az olvasó. Egy hónapra csak 1000 forint. Támogasd előfizetéseddel a Debrecinert! Köszönjük!

Ezt tartalmat minden olvasónk elérheti. Ha összes írásunkat olvasni szeretné, legyen előfizetőnk! Előfizetéshez kérjük kattintson ide.