Miklóssy Ferenc és Finn Oroszlán Lovagrend

Tiszteletbeli konzulként magas kitüntetést kapott a Hajdú-Bihar Megyei Kereskedelmi és Iparkamara elnöke.

A Magyarországon működő tiszteletbeli konzulok éves Markku Virri, Finnország Budapesten akkreditált nagykövete - a távolságtartási szabályok betartásával megrendezett ebéden – áttekintést adott a tiszteletbeli konzuloknak az elmúlt egy év fontosabb finnországi és nagykövetségi eseményeiről, Ritari Vuokko konzul a konzuli osztály híreiről számolt be. Ezután a tiszteletbeli konzulok beszámolói következtek – adta hírül a finn nagykövetség közösségi oldala.

Miklóssy Ferenc és Markku Virri
Facebook

Az idei találkozó kiemelkedő eseménye volt Miklóssy Ferenc, a Hajdú-Bihar Megyei Kereskedelmi és Iparkamara elnöke kitüntetése. A debreceni tiszteletbeli konzul a Finn Oroszlán Lovagrend 1. osztályú érdemérmét vehette át több mint tízéves odaadó szolgálatáért.

Debreciner

CSAK VELED együtt tudjuk garantálni, hogy az újságíró és a szerkesztő munkájába ne szólhasson bele más, csak Te, az olvasó. Egy hónapra csak 1000 forint. Támogasd előfizetéseddel a Debrecinert! Köszönjük!

Ezt tartalmat minden olvasónk elérheti. Ha összes írásunkat olvasni szeretné, legyen előfizetőnk! Előfizetéshez kérjük kattintson ide.