NASS

Én is egyedül haltam meg… - Pinczés Dávid rövidfilmje

A Végtelenben kettő című rövidfilm négy elismerésben részesült az Independent Short Awards online gáláján, a két főszereplő - Cserhalmi György és Dunai Tamás - lett a legjobb színészpáros, továbbá a legjobb diákfilm, a legjobb sztori és a legjobb férfi diákrendező kategóriájában is Pinczés Dávid rendezése győzött.

Két zsörtölődő öregember szokványos társalgása kifejezetten unalmas, ha már ismerik egymás minden gondolatát. Az életről, sakkról, emlékekről folyó beszélgetés azonban abszurddá válik, amint felmerül az egyetlen téma, amiről addig sohasem esett szó – és ez minden korábbi történést újraértelmez.

A 15 perces rövidfilm Pinczés Dávid vizsgamunkája a Werk Akadémián (2020. szeptember 29-én mutatták be a Toldi moziban). Készült Pinczés Máté „Bárányszámoló” c. novellája alapján. ·

NASS – a Debreciner ajánlórovata.

Facebook

CSAK VELED együtt tudjuk garantálni, hogy az újságíró és a szerkesztő munkájába ne szólhasson bele más, csak Te, az olvasó. Egy hónapra csak 1000 forint. Támogasd előfizetéseddel a Debrecinert! Köszönjük!

Ezt tartalmat minden olvasónk elérheti. Ha összes írásunkat olvasni szeretné, legyen előfizetőnk! Előfizetéshez kérjük kattintson ide.