NASS

Kafka kabátja a Színes Tévé Téridő- és Álomzenekar előadásában

„Amikor egy reggel Gregor Samsa nyugtalan álmából felébredt, szörnyű féreggé változva találta magát ágyában.”

A napokban vált elérhetővé a nagy videómegosztón a Kafka kabátja című dal a Színes Tévé Téridő- és Álomzenekar előadásában.

A koncertfelvételt a hajdúszoboszlői Rock Caféban 2020. október 22-én megtartott koncerten rögzítették, ahol a Sziámi előzenekaraként lépett fel a Színes Tévé. A szám zenéjét Jámbor József, szövegét Jámbor József és Boros György szerezte. A video bevágásokat tartalmaz a 2020. szeptember 26-án a debreceni Incognitóban, valamint a 2020. október 23-án a debreceni Malterban tartott koncertekből.

Az intróban elhangzó német szöveg Franz Kafka: Az átváltozás című novellájának első mondata: „Amikor egy reggel Gregor Samsa nyugtalan álmából felébredt, szörnyű féreggé változva találta magát ágyában.” (Fordította: Győrffy Miklós)

Az együttes tagjai: Elefánty Zoltán (Fáni) - szólógitár; Jámbor József (Dzsózi) - ének, ritmusgitár; Jéger Attila (Jega) - billentyűk, szaxophon; Lovag Roland (Roli) - dob, perka; Tóth Labonc Attila (Labi) – basszusgitár.

Színes Tévé Téridő- és Álomzenekar
YouTube

A Színes Tévé jelenleg elérhető videói:
Forradalom
TÁNC (Gyönyörű napok...)
Tutajozzunk el!
Százezer éves beatzenekar

NASS – a Debreciner ajánlórovata.

Debreciner

CSAK VELED együtt tudjuk garantálni, hogy az újságíró és a szerkesztő munkájába ne szólhasson bele más, csak Te, az olvasó. Egy hónapra csak 1000 forint. Támogasd előfizetéseddel a Debrecinert! Köszönjük!

Ezt tartalmat minden olvasónk elérheti. Ha összes írásunkat olvasni szeretné, legyen előfizetőnk! Előfizetéshez kérjük kattintson ide.