AZ OLVASÓ ÍRJA

Tolják arrébb a debreceni városi karácsonyfa helyét!

Egyre gyakrabban az az érzésem, hogy a polgármesteri hivatalban és az önkormányzati intézményekben egyetlen ember sem ért a városmarketinghez, bár biztosan többen is vannak, akik ilyen címen veszik fel a fizetésüket.
idokep.hu

CSAK VELED együtt tudjuk garantálni, hogy az újságíró és a szerkesztő munkájába ne szólhasson bele más, csak Te, az olvasó. Egy hónapra csak 1000 forint. Támogasd előfizetéseddel a Debrecinert! Köszönjük!

Tisztelt Debreciner Szerkesztőség!

Kérem, érjék el, hogy a városvezetés rendelje arrébb a mindenki karácsonyfája elhelyezését a főtéren!

Tegnap örömmel értesültem róla, hogy már kihelyezték a fenyő „talpát”, egyből meg is néztem a főteret mutató webkamerát, de sehol nem láttam az előkészületet, aztán csak észrevettem a kép bal alsó sarkában. Nahát! Egyre gyakrabban az az érzésem, hogy a polgármesteri hivatalban és az önkormányzati intézményekben egyetlen ember sem ért a városmarketinghez, bár biztosan többen is vannak, akik ilyen címen veszik fel a fizetésüket, vagy biztosan van egy (több?) külső cég, ami Debrecen marketingjével foglalkozik sok pénzért.

A bal alsó sarokban látszik egy kevés a tartóból, a fa nem fog
idokep.hu

Sok ember megcsodálná a debreceni karácsonyfát szerte a világból meg az országból, de még Debrecenből is olyanok, akik nem tudnak vagy a vírus miatt nem akarnak kimozdulni otthonról. Ezért tegye láthatóvá a város vezetése! Tegyék nagyjából oda, ahol tavaly az óriáskerék állt, csak valamivel közelebb a villamoshoz, hogy szegény Szabó Magdát ne torlaszolják el, mint az elmúlt egy évben több alkalommal is.

Tavaly így látszott az óriáskerék a webkamerában
idokep.hu

Most tegyék át, ne akkor, amikor már áll mindenki debreceni karácsonyfája, ami a webkamerás keresztül is legyen minden ki.

Sz.B.

Köszönjük a levelet! Másokat is biztatunk, ha van a debreceniek érdeklődésére számot tartó javaslatuk, képük, videójuk, észrevételük, akkor osszák meg velünk, küldjék el ide: szerkesztoseg@debreciner.hu ! A beküldők inkognitóját kérésükre tiszteletben tartjuk.

AZ OLVASÓ ÍRJA rovatunk további publikációi itt találhatók.

Facebook

CSAK VELED együtt tudjuk garantálni, hogy az újságíró és a szerkesztő munkájába ne szólhasson bele más, csak Te, az olvasó. Egy hónapra csak 1000 forint. Támogasd előfizetéseddel a Debrecinert! Köszönjük!

Ezt tartalmat minden olvasónk elérheti. Ha összes írásunkat olvasni szeretné, legyen előfizetőnk! Előfizetéshez kérjük kattintson ide.