Köszönjük az 1 százalékot!

A felajánlásokból befolyt 160 ezer forintot a Debreciner szerkesztősége online újságunk tartalmának gazdagítására fordítja.

Kiadónk, az Együtt Debrecenért Egyesület megköszöni azok segítségét, akik a tavalyi adójuk 1 százalékával támogatták a Debrecinert, és ezzel hozzájárultak a helyi független sajtó működéséhez. A felajánlásokból befolyt 160 ezer forintot a Debreciner szerkesztősége a hiteles, pontos tájékoztatásra, online újságunk tartalmának gazdagítására fordítja.

A vidéki független sajtó évről évre nehezebb helyzetbe kerül. Ha fontos önnek, hogy hiteles forrásból tájékozódjon a város, a régió, az ország ügyeiről, kérjük, legközelebb is támogasson minket adója 1 százalékával.

Együtt Debrecenért Egyesület
Adószám: 18554676-1-09

Aki pedig a következő adóbevallásig is szeretné támogatni a Debreciner munkáját, kérjük, fizessen elő újságunkra ide kattintva. Havonta csak 1 – egy – ezer forint, s aki egy egész évre előfizet egyszerre, azt megajándékozzuk egy debrecineres maszkkal.
debreciner.hu

Köszönjük!

Ezt tartalmat minden olvasónk elérheti. Ha összes írásunkat olvasni szeretné, legyen előfizetőnk! Előfizetéshez kérjük kattintson ide.