A SZEMEDNEK HIGGY!

Kósa Lajos bejutott a zárt kapuk mögé

Az ország másik végébe kísérte a DVSC-t a fideszes politikus.

Kósa Lajos debreceni országgyűlési képviselő, korábban ugyanitt polgármester, jelenleg az Országgyűlés honvédelmi és rendészeti bizottságának elnöke, a koronavírus-járvány ellen küzdő Operatív Törzs minden reggeles üléseinek állandó meghívottja, a Lokit szerető 40 ember által a nyár végén alapított DVSC Egyesület elnöke, a Magyar Országos Korcsolyázó Szövetség elnöke vasárnap ellátogatott Szombathelyre, hogy személyesen tekintse meg a Haladás-DVSC zártkapus futballmérkőzést, ami gólnélküli döntetlent eredményezett az NB2-ben.

Facebook

„Hali-LOKI! Eddig kínlódós egy meccs...” – ennyi szöveggel tette fel Facebook-oldalára azt a fotót, amit magáról készíttetett a szombathelyi stadion VIP-teraszán.

Több kommentelő arra emlékeztetett, hogy a mérkőzés – mint minden más meccs – zártkapus, Kósa pedig nem tagja a szakmai stábnak, a nyári egyesülete pedig állítólag még nem tulajdonosa a csapatnak. Vagy már igen?

A SZEMEDNEK HIGGY! rovatunk korábbi publikációi itt láthatók.

Debreciner

CSAK VELED együtt tudjuk garantálni, hogy az újságíró és a szerkesztő munkájába ne szólhasson bele más, csak Te, az olvasó. Egy hónapra csak 1000 forint. Támogasd előfizetéseddel a Debrecinert! Köszönjük!

Ezt tartalmat minden olvasónk elérheti. Ha összes írásunkat olvasni szeretné, legyen előfizetőnk! Előfizetéshez kérjük kattintson ide.