A SZEMEDNEK HIGGY!

Dolgos napja volt a debreceni polgármesternek pénteken – megörökítette az önkormányzati média

A városi – önkormányzati – televízió esti híradójának öt anyagából háromban megszólalt Papp László.

Először arról számolt be a Napszemle című napi hírműsor december 11-ei adása, hogy a Debrecen 2030 program sikerre van ítélve.

Aztán annak kapcsán szólalt meg Papp polgármester, hogy felújítják az Ondódi Közösségi Házat.

Majd azért kapták mikrofonvégre, mert befejeződött a Hódos Imre Rendezvénycsarnok felújítása.

Ezeken kívül – leszámítva két sporttémájú záróanyagot – a debreceni önkormányzati televízió esti híradója szólt arról, hogy másnaptól megszűnik a nyugdíjasok vásárlási idősávja, illetve csokit gyűjtöttek az állami gondozásban élő gyerekeknek a kormányhivatal dolgozói. Ebben a két műsorszámban már nem szólaltatták meg a debreceni polgármestert a debreceni önkormányzati média dolgozói.

A híradóban amúgy egyetlen szó nem hangzott el arról, hogy mi a helyzet Debrecenben a koronavírus-járvány ügyében. Annak ellenére sem, hogy az országos operatív törzs előző napi sajtótájékoztatóján elhangzott: az elmúlt tizenöt napban a legtöbb új esetet Debrecenben, Szegeden, Miskolcon, Kecskeméten és a főváros XI. kerületében regisztrálták.

Kapcsolódó írás:

- „Nem rogyunk térdre a sors nyaklevesétől…” – Csak jóhírek minden debreceni postaládában!

A SZEMEDNEK HIGGY! rovatunk korábbi publikációi itt láthatók.

CSAK VELED együtt tudjuk garantálni, hogy az újságíró és a szerkesztő munkájába ne szólhasson bele más, csak Te, az olvasó. Egy hónapra csak 1000 forint. Támogasd előfizetéseddel a Debrecinert! Köszönjük!

Facebook
Ezt tartalmat minden olvasónk elérheti. Ha összes írásunkat olvasni szeretné, legyen előfizetőnk! Előfizetéshez kérjük kattintson ide.