Minden tárgy elkelt – Köszönjük a támogatást!

A rövid időtartam ellenére néhány nap után sikerrel zártuk aukciónkat.

folyt. köv. – Fiatalokat a sajtóba! címmel a Debreciner újságírói gyakornoki programjának támogatására internetes árverést rendezett kiadónk, az Együtt Debrecenért Egyesület.

Támogatói által felajánlott egyedi tárgyakra lehetett licitálni az interneten: könyvekre, borokra, rézkarcra, ékszerre… Minden tárgy gazdára talált, az így hozzánk érkező támogatásokat pedig arra fordítjuk, hogy a hamarosan meghirdetendő újságírói gyakornoki programunk keretében két fiatal munkálkodását finanszírozzuk.

Ha munkánk és a fiatal újságírók alkalmazását segítő igyekezetünk szimpatikus önnek, s még nem támogatónk, kérjük, hogy havi 1000 (egyezer) forinttal segítse a Debreciner online újságot. Ezt megteheti bankkártyás előfizetésével vagy átutalással: OTP 11738008-21467523 - Együtt Debrecenért Egyesület.

Akik decemberben egy teljes évre előfizetnek a Debrecinerre vagy támogatják legalább 12 000 forinttal, azokat megajándékozzuk egy debrecineres maszkkal.

debreciner.hu
Ezt tartalmat minden olvasónk elérheti. Ha összes írásunkat olvasni szeretné, legyen előfizetőnk! Előfizetéshez kérjük kattintson ide.