A SZEMEDNEK HIGGY!

Kósa Lajos rendőrautóval, Papp László mikrobusszal

Fiús játékokról posztoltak fotókat a politikusok a közösségi hálóra.

„Csendélet a mai Operatív Törzsről. Az utolsó, Karácsony előtt. Az ajándék rendőrségi autó kerámia, a súlyos börtönbüntetésüket töltők készítették” írta Kósa Lajos országgyűlési képviselő.

Facebook

„Debrecenben összeszerelt, a legmagasabb környezetvédelmi követelményeknek megfelelő buszok állnak üzembe januártól. 2021-ben bevezetjük az időalapú jegyet és további új autóbuszok beszerzését indítjuk el, köztük 12 elektromos busz beszerzését. A Debrecen 2030 kiemelt projektjei közé tartozik a közlekedési infrastruktúra fejlesztése, így a jövő évben is számos beruházásra készülünk, hogy Debrecen közlekedését tovább korszerűsítsük. Debrecen fejlődik!” ezt pedig Papp László debreceni polgármester írta a Facebook-oldalára.

Facebook

A SZEMEDNEK HIGGY! rovatunk korábbi publikációi itt láthatók.

CSAK VELED együtt tudjuk garantálni, hogy az újságíró és a szerkesztő munkájába ne szólhasson bele más, csak Te, az olvasó. Egy hónapra csak 1000 forint. Támogasd előfizetéseddel a Debrecinert! Köszönjük!

Facebook
Ezt tartalmat minden olvasónk elérheti. Ha összes írásunkat olvasni szeretné, legyen előfizetőnk! Előfizetéshez kérjük kattintson ide.