Hosszú a sor a halászléért Tiszacsegén

Sok családnak már igen régóta a karácsonyi együttlét kihagyhatatlan fogása.
Polgár Tóth Tamás

A karácsony külsőségeiről és szokásairól mifelénk a fenyőfa után leginkább a halászlé jut az emberek eszébe. Vannak, akik klasszikus, generációk óta örökölt receptek alapján rotyogtatják otthon, mások inkább igazi mesterekre bízzák az elkészítését.

Például a méltán híres Tiszacsegei Halászcsárda kiváló konyhájának szakembereire.

A csegei halászlé és annak korhely változata százkilométerekről is idecsábítja az ünnepi étekre vágyókat.

Fotóink ma déltájban készültek.

Polgár Tóth Tamás

CSAK VELED együtt tudjuk garantálni, hogy az újságíró és a szerkesztő munkájába ne szólhasson bele más, csak Te, az olvasó. Egy hónapra csak 1000 forint. Támogasd előfizetéseddel a Debrecinert! Köszönjük!

Debreciner
Ezt tartalmat minden olvasónk elérheti. Ha összes írásunkat olvasni szeretné, legyen előfizetőnk! Előfizetéshez kérjük kattintson ide.