KARÁCSONYI MESE

A különleges ajándék

Egy karácsony estén két gyerek nem tudott elaludni az ágyukban. Odament az anyukájuk, és belekezdett egy karácsonyi történet elmesélésébe.
Szabó-Szakál Panna

Egyszer volt hol nem volt, volt egyszer egy gyermek, akit Lillának hívtak. Nagyon várta már a karácsonyt, hogy kapjon ajándékot. Lillának nem voltak testvérei, a szülei nagyon sokat dolgoztak, ezért gyakran volt egyedül és sokszor unatkozott. Olyankor egy játszópajtásra vágyakozott. El is érkezett a karácsony napja és megkérdezte Lilla a szüleitől, hogy mikor kapom már meg az ajándékot. Majd este, felelték a szülei. Mikor végre beesteledett, akkor izgatottan vette észre, már ott vannak a csillogó karácsonyfa alatt az ajándékok. Feltűnt neki, hogy az egyik díszes, masnis doboz mocorog és valamilyen zajt is hallott. Először lassan lépkedett a doboz felé és óvatosan kinyitotta. Egy kiskutya volt benne. Azonnal az ölébe kapta és érezte, hogy nem lesz többé magányos.

Ha történetet valaki nem hiszi el, keresse meg a világ legszebb karácsonyfáját.

Szabó-Szakál Panna 7 éves

Kérjük, olvassa el a többi karácsonyi mesénket is! Békét, szeretetet, egészséget kíván mindenkinek a Debreciner csapata!

Ezt tartalmat minden olvasónk elérheti. Ha összes írásunkat olvasni szeretné, legyen előfizetőnk! Előfizetéshez kérjük kattintson ide.