DEBRECINER 2020

Debrecinerek – Dokumentumfilm készült rólunk

2020 tavaszán - épp csak megelőzve a koronavírus-járvány miatti korlátozásokat - tíz napot töltött munkatársainkkal két fiatal kolléga Belgiumból. Ekkor rögzítették a Debrecinerek (Debreciners) című dokumentumfilmjük nyersanyagát.
Nora és Victor Debrecenben
Törő Vanda

Nora Larosse és Victor van Driessche márciusban közel 2 hetet töltöttek Debrecenben azért, hogy elkészítsék vizsgafilmjüket. Mindketten a leuveni egyetemen tanulnak, és azért választották témaként újságunkat, a Debrecinert, hogy megmutassák, mi a helyzet mostanság a magyar sajtószabadsággal vagy annak hiányával. Az itteni munkájukról már írtunk: „Nálunk egy politikus nem viselkedhet így” - Debrecenben forgatott két fiatal tévés Belgiumból.

Íme a teljes dokumentumfilm:

KÖSZÖNJÜK a támogatását azoknak, akik segítették a munkánkat 2019-ben és 2020-ban! Számítunk rájuk és másokra is 2021-ben, hiszen együtt tudjuk garantálni, hogy az újságíró és a szerkesztő munkájába ne szólhasson bele más, csak az olvasó. Támogasd előfizetéseddel a Debrecinert 2021-ben! Köszönjük!

Ezt tartalmat minden olvasónk elérheti. Ha összes írásunkat olvasni szeretné, legyen előfizetőnk! Előfizetéshez kérjük kattintson ide.