NASS

Vas Laci – bemutató vírusidőben

A debreceni Vojtina Bábszínház történetében most először fordul elő, hogy online tartják meg egy előadásuk premierjét.
Vojtina Bábszínház

A vetítést ingyenesen lehet megtekinteni a Vojtina Bábszínház Facebook-oldalán és a YouTube-csatornáján január 3-án, vasárnap 10 órától.

Eseménydús népmese – így harangozták be a produkciót a bábszínház honlapján a rendezővel, Markó Róberttel készített interjú elején.

„A Vas Laciban van egy hősünk, akinek nagyon jó adottságai vannak lelki, szellemi és fizikai értelemben is. Jellemfejlődése során láthatjuk azt az utat, ahogy megkomolyodik ugyanis útja elején még „hét ördög lakik benne”, de végül megtanulja jól használni a képességeit.”

Vojtina Bábszínház

NASS – a Debreciner ajánlórovata.

CSAK VELED együtt tudjuk garantálni, hogy az újságíró és a szerkesztő munkájába ne szólhasson bele más, csak Te, az olvasó. Egy hónapra csak 1000 forint. Támogasd előfizetéseddel a Debrecinert! Köszönjük!

Debreciner

Ajánljuk szíves figyelmedbe heti hírlevelünket, amiben legfontosabb publikációinkról és a Debreciner szerkesztőségének háttérmunkálatairól, kiadónk akcióiról adunk tájékoztatást! Itt lehet feliratkozni!

Ezt tartalmat minden olvasónk elérheti. Ha összes írásunkat olvasni szeretné, legyen előfizetőnk! Előfizetéshez kérjük kattintson ide.