A HÉT IDÉZETE

Kósa Lajos, a kerítés, a kolbász meg a vegánok

Debrecenbe helyezte példáját a korábbi polgármester, jelenleg is honatya. VIDEÓ
YouTube

A Heti TV nevű produkció Pirkadat című műsorának nem először volt vendége Kósa Lajos debreceni fideszes országgyűlési képviselő. Egy éve azért volt emlékezetes a vele készült beszélgetés, mert annak a 14. percében Kósa letiltotta a közlését, erre kiderült, hogy élőben adják. Ez oly emlékezetes produkció volt, hogy a bekerült 24.hu hírportál tavaly januári éves összesítőjébe, a 2019-es Top 10 közéleti csúcseseménybe.

A Heti TV eme műsorában produkálta már magát Halász János – szintén fideszes és szintén debreceni kötődésű – országgyűlési képviselő is. Ő azzal tűnt ki, hogy szerinte „a függetlenség az egy kommunista trükk”, de elfelejtette megemlíteni a Fidesz által nyilvánosan nagy erővel és bevallottan támogatott „független” jelölteket.

Tegnap – január 5-én – Kósa Lajos hosszabb kimaradás után ismét vendége volt a Heti TV nevű produkció Pirkadat című műsorának, ahol 33 percen keresztül adta magát a politikus, többször kísérletet téve a beszélgetés széttrollkodására. Többek között ezt mondta egyfajta politikai szentencia gyanánt:

„Nem vagyunk egyformák. Ha Debrecenben minden kerítés kolbászból lesz holnaptól, akkor tüntetni fognak a vegánok, hogy megmérgezem a környezetet.”

Aki nem hiszi, nézze meg:

A HÉT IDÉZETE sorozatunk korábbi részei itt találhatók.

KÖSZÖNJÜK a támogatását azoknak, akik segítették a munkánkat 2019-ben és 2020-ban! Számítunk rájuk és másokra is 2021-ben, hiszen együtt tudjuk garantálni, hogy az újságíró és a szerkesztő munkájába ne szólhasson bele más, csak az olvasó. Támogasd előfizetéseddel a Debrecinert 2021-ben! Köszönjük!

Debreciner

Ajánljuk szíves figyelmedbe heti hírlevelünket, amiben legfontosabb publikációinkról és a Debreciner szerkesztőségének háttérmunkálatairól, kiadónk akcióiról adunk tájékoztatást! Itt lehet feliratkozni!

Ezt tartalmat minden olvasónk elérheti. Ha összes írásunkat olvasni szeretné, legyen előfizetőnk! Előfizetéshez kérjük kattintson ide.