Aljasnak tartja a National Geographicot a Fidelitas alelnöke

A magazin magyar változata januári számának címlapján háborodott fel az ifjú debreceni politikus, aki úgy véli, hogy „a Nat Geo is beleáll a kultúrharcba minden nap, minden héten az újbolsevik térfél javára”.

A National Geographic magyar változatának januári címlapján egy SZFE-s tiltakozó maszkot viselő lány látható egy SZFE-molinó előtt, a nagy szöveg pusztán ennyi: „2020 NEHÉZ ÉVÜNK KÉPEI”. A bal felső sarokban az látható, hogy a januári számban megtalálhatják olvasói az elmúlt év lényeges pillanatait, fontos fotóit, a jobb felső sarokban pedig arról szerezhetünk tudomást, hogy a tartalom része: „ÚJABB ÉV JÖN A VÍRUSSAL: ÍGY LÁTJA NÉGY VEZETŐ KUTATÓ”.

Ezen háborodott fel a Fidelitas országos alelnöke, a Fidesz ifjúsági szervezete debreceni csoportjának elnöke, Kiss Norbert. Posztolta a címlap fotóját politikusi Facebook-oldalára, illetve hosszan kommentálta azt.

Például ekként:
„A Nat Geo persze nem hülye, a Nat Geo csak aljas és gyarló. A Nat Geo csak a tulajdonosi körétől és attól az érdekkörtől függően politikai szervként funkcionál, pedig senki sem szeretné és egy néző/olvasó sem várja el tőlük. SŐT, ugyanígy nem szeretnék politikai agymosást és liberálfasiszta ráhatást látni az NBA-ben, az NFL-nél, a FA-nél. (…) Azért jó látni, hogy a History Channelhez (az kié is?!) hasonlóan a Nat Geo is beleáll a kultúrharcba minden nap, minden héten az újbolsevik térfél javára...”

A Fidelitas országos alelnöke szerint „úgy nem nehéz a világ közvéleményét befolyásolni, formálni és manipulálni, ha a kultúra, a tömegkommunikáció, Hollywood, a sajtó, a nagytőkés világgazdasági elit, a világsztárok, celebek, sztársportolók stb., ha mindenki korlátlan anyagi és szellemi tőkét pumpál mögétek, hogy a féktelenül önző és feneketlen bendőjű, mohó, globalista érdekeket kiszolgálja a nemzeti érdekekkel és az EMBEREK biztonsága, boldogsága, méltósága meglétének érdekeivel szemben”.

Egy ponton Kiss mondandója ütközik azzal a hivatalos fideszes és kormányállásponttal, miszerint a pártnak, a kormánynak és vezetőjének köszönhetően a magyar társadalmat sikerült megóvni a koronavírus-járvány elszegényítő gazdasági következményeitől. Így fogalmaz: „Remélem sejtik, vagy tudni méltóztatják, hogy hány millió magyar életét változtatta meg teljesen, vagy tette épp tönkre ez a borzalmasan aljas kór, de szerintük a SOROS receptre kifőzött SZFE tüntetés volt a legfontosabb?!?!?!?!?! Bicskanyitogatóan hülyének néznek minket..., ha tűrjük a jakobinus tempót, akkor azok is vagyunk, mert le fognak minket nyomni, és az abnormalitás, a deviáns és gyűlölködő viselkedés lesz majd a normalitás”.

Kiss megszólítja a „hazafiakat”: „Legyünk észnél, legyünk bátrak, legyünk őszinték, legyünk erősek! Akkor nagyon sokszor lesz még másképp, mint ahogyan az a diktatórikus elit szeretné, ami teljhatalma és morális mocsara ellen minden porcikám ellenáll... HAJRÁ, HAZAFIAK!!!!!!!!”

A Fidelitas országos alelnökének eme posztját eddig a pillanatig 96-an osztották meg.

KÖSZÖNJÜK a támogatását azoknak, akik segítették a munkánkat 2019-ben és 2020-ban! Számítunk rájuk és másokra is 2021-ben, hiszen együtt tudjuk garantálni, hogy az újságíró és a szerkesztő munkájába ne szólhasson bele más, csak az olvasó. Támogasd előfizetéseddel a Debrecinert 2021-ben! Köszönjük!

Debreciner
Ezt tartalmat minden olvasónk elérheti. Ha összes írásunkat olvasni szeretné, legyen előfizetőnk! Előfizetéshez kérjük kattintson ide.