Vajon hány általános iskolás követője lehet a debreceni alpolgármesternek?

A Facebookon biztatta a központi középiskolai felvételit író elemista gyerekeket Széles Diána. Megkésve…
Facebook

Debrecen négy alpolgármestere egyikének nemrégiben indult facebookos jelenlétéről a napokban már írtunk, most egy tegnapi posztját említjük.

A középiskolai központi írásbeli vizsgákat az egész országban, így Debrecenben is ugyanabban az időpontban, 2021. január 23-án, szombaton 10 órától tartották magyar nyelv és matematika tantárgyakból kétszer 45 percben. Ebből az alkalomból Széles Diána a politikusi Facebook-oldalán – saját magáról sem megfeledkezvén – így szólt a gyerekekhez:

Kedves Felvételiző Diákok!
Nagy nap ez a mai, hatalmas kalappal Nektek!
Ne izguljatok túlságosan, az eddigi utatok során hozzátok szegődő tudás jó cimborátok lesz!
Ahogyan rátok gondolok és szurkolok, felsejlik diákéveimnek ezen szakasza, melyet a kis-Kossuth és a Tóth Árpád Gimi keringésében töltöttem.
Kívánok Nektek sok sikert, sok mosolyt, az erő Veletek van!

Széles Diána ezt a posztját szombaton 11 óra 9 perckor tette fel, tehát bő egy órával a vizsga kezdete után, ebből pedig arra lehet következtetni, hogy üzenetét nem azoknak szánta, akiket megszólított.

A SZEMEDNEK HIGGY! rovatunk korábbi publikációi itt láthatók.

KÖSZÖNJÜK a támogatását azoknak, akik segítették a munkánkat 2019-ben és 2020-ban! Számítunk rájuk és másokra is 2021-ben, hiszen együtt tudjuk garantálni, hogy az újságíró és a szerkesztő munkájába ne szólhasson bele más, csak az olvasó. Támogasd előfizetéseddel a Debrecinert 2021-ben! Köszönjük!

Facebook

Ajánljuk szíves figyelmedbe heti hírlevelünket, amiben legfontosabb publikációinkról és a Debreciner szerkesztőségének háttérmunkálatairól, kiadónk akcióiról adunk tájékoztatást! Itt lehet feliratkozni!

Ezt tartalmat minden olvasónk elérheti. Ha összes írásunkat olvasni szeretné, legyen előfizetőnk! Előfizetéshez kérjük kattintson ide.