Újra a korábbi képet mutatja a debreceni főtéri webkamera

Két és fél hónap után visszaállították, okafogyottá vált az átmeneti elfordítás.
2021. február 3.
idokep.hu

Tavaly november 18-án Tolják arrébb a debreceni városi karácsonyfa helyét! címmel jelentettük meg olvasónk levelét, aki a mindenki karácsonyfája talapzatának kihelyezésekor már jelezte, nem lesz ott jó helyen, mert nem mutatja majd a feldíszített fát a főtéri webkamera.

November 20-án Már áll a debreceni mindenki karácsonyfája! Jó helyen? számoltunk be képgalériás tudósításunkban a hatalmas fenyő megérkezéséről és felállításáról. Beszámolónk végére ezt írtuk: „A fa már áll. Most már csak annyit lehetne – kellene – tenni, hogy a webkamerát fordítják el néhány centiméterrel, hogy a távolról idetekintőknek is folyamatosan láthatóvá váljon a debreceni mindenki karácsonyfája. Talán – legalább ezt a javaslatot – megfontolják a városmarketingesek és a városvezetők.”

2020. november 29.
idokep.hu

November 24-én örömmel láttuk, hogy igazítottak a főtéri webkamerán, s láthatóvá tették teljes egészében a debreceni mindenki karácsonyfáját.

2021. február 2. 7 óra
idokep.hu

Ahogy illik, egy hónappal ezelőtt, Vízkeresztkor leszedték a karácsonyfát, ám a kamera képe maradt. Tegnap délutánig, akkor ugyanis visszaállították a korábbi állapotokat.

2020. szeptember 27.
idokep.hu

KÖSZÖNJÜK a támogatását azoknak, akik segítették a munkánkat 2019-ben és 2020-ban! Számítunk rájuk és másokra is 2021-ben, hiszen együtt tudjuk garantálni, hogy az újságíró és a szerkesztő munkájába ne szólhasson bele más, csak az olvasó. Támogasd előfizetéseddel a Debrecinert 2021-ben! Köszönjük!

Facebook

Ajánljuk szíves figyelmedbe heti hírlevelünket, amiben legfontosabb publikációinkról és a Debreciner szerkesztőségének háttérmunkálatairól, kiadónk akcióiról adunk tájékoztatást! Itt lehet feliratkozni!

Ezt tartalmat minden olvasónk elérheti. Ha összes írásunkat olvasni szeretné, legyen előfizetőnk! Előfizetéshez kérjük kattintson ide.