Hekkertámadás érte az egyik egri kormánypárti oldalt

A helyiek tudomása szerint Nyitrai Zsolt fideszes országgyűlési képviselő közvetlen politikai irányítása alatt működik az az oldal, ami ma rövid időre megváltozott, majd eltűnt az internetről.

Az Eger Hírek történetének több botrányos időszaka is volt már, egy időben a mélybulvárba merült, aztán – a kevés nem kormánypárti média bizonyítékai szerint – hamis hírek, álinformációk özönével igyekezett lejáratni a város ellenzéki politikusait.

Talán nem véletlen, hogy az egyre élesedő politikai küzdelemben – az egri oppozíció összefogott az őszi önkormányzati választásokra – a nemtelen eszközök miatt igen elmérgesedett a légkör.

Valószínűleg hekkertámadásnak tudható be, hogy ma előbb eltűnt az Eger Hírek anyagainak jelentős része, aztán módosultak feliratok ( „FailHírek”, „Egri hírek hamisan...” ). Később teljesen eltűnt a netről, mielőtt visszaállították a támadás előtti állapotokat.

Ezt tartalmat minden olvasónk elérheti. Ha összes írásunkat olvasni szeretné, legyen előfizetőnk! Előfizetéshez kérjük kattintson ide.