Ma a Társasjátékkal nyit a finn filmek hete mindenki számára elérhetően

Február 3. és 10. között tizedik alkalommal érkezik Magyarországra a finn filmgyártás legszínesebb alkotásait bemutató Finn Filmnapok a FinnAgora szervezésében.
Finnagora

A korábbi rendezvényekkel ellentétben most az ország teljes területén elérhetőek lesznek a filmek, hiszen a hétnapos fesztivál ezúttal online formában kínálja programját a tavmozi.hu-nak köszönhetően. Egy hét alatt különböző történetek elevenednek meg dokumentumfilmek, nagyjátékfilmek, valamint rövidfilmek formájában. Ráadásul két alkalommal streamelt alkotói beszélgetéseket is követhetnek majd az érdeklődők.

A filmek finn nyelven láthatóak magyar és angol felirattal, csak Magyarországon területén belül tekinthetők meg.

A részletes program és jegyvásárlási lehetőség itt érhető el.

Ma este 20 órától a

Társasjáték (Games People Play / Seurapeli)

című 2020-ban készült vígjáték látható a neten.

Finnagora

Komédia az örök fiatalság tragédiájáról. Idilli tengerparti villában régi baráti társaság készül Mitzi születésnapi meglepetéspartijára egy nosztalgikus hétvége keretén belül – ahogy kamaszkorukban is tették. A jól ismert környezet, valamint régi rituáléik olyannyira megérinti lényük legmélyét, hogy sikerül megfeledkezniük felnőtt énjükről. Őszinte bejelentéseik múltjuk és jelenük újraértékelésére kényszerítik őket.

NASS – a Debreciner ajánlórovata.

CSAK VELED együtt tudjuk garantálni, hogy az újságíró és a szerkesztő munkájába ne szólhasson bele más, csak Te, az olvasó. Egy hónapra csak 1000 forint. Támogasd előfizetéseddel a Debrecinert! Köszönjük!

Facebook

Ajánljuk szíves figyelmedbe heti hírlevelünket, amiben legfontosabb publikációinkról és a Debreciner szerkesztőségének háttérmunkálatairól, kiadónk akcióiról adunk tájékoztatást! Itt lehet feliratkozni!

Ezt tartalmat minden olvasónk elérheti. Ha összes írásunkat olvasni szeretné, legyen előfizetőnk! Előfizetéshez kérjük kattintson ide.